Trafikkadvokaten holder til i Sandvika, og er ett av 6 advokatfirmaer i  Advokatsenteret AS.

Advokatfirmaet Jan Kildahl bistår i særdeleshet privatpersoner i straffesaker og barnevernsaker, men har også utstrakt erfaring innen andre fagområder.

Fra 1.januar 2014 holder vi til i nye lokaler sentralt i Sandvika. Vi har etablert Advokatsenteret AS som er et kontorfellesskap bestående av selvstendige advokater, som til sammen tilbyr fullfaglig juridisk rådgivning.

Vi ønsker å tilby juridiske tjenester av god kvalitet og yte den service våre klienter forventer, til konkurransedyktige priser.

Det bør være et mål at alle som har behov for rettshjelp skal kunne benytte advokat. Vi jobber derfor også med fri rettshjelp. Vi undersøker i første konsultasjon om du har krav på fri rettshjelp.


Andre sentrale arbeidsområder er:

  • FYLLEKJØRING?
  • MISTET LAPPEN ?
  • FOR FORT?

Trafikkadvokaten hjelper deg overfor politiet og domstolene. Ta kontakt på telefon eller e-post. Vi avklarer det økonomiske med en gang, før du får dyre advokatregninger.

Klikk deg inn på de aktuelle sidene for flere opplysninger.

Velger du å bruke advokat i Sandvika, har du den fordelen at det er enkelt å komme med både bil, tog eller buss. Det er 10 minutters kjøring fra Oslo sentrum. Det er 2 timers gratis parkering i Sandvika Storsenter i senterets åpningstid. Fra tog- eller busstasjon er det 5 minutters gangavstand.

 

Ta kontakt med advokat for 1/2 times gratis og uforpliktende personlig konferanse! Send gjerne en epost!